Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Black Shark 5 Serisi Zirvenin Yeni Sahibi Olmaya Geliyor! İşte Özellikler

Xiaomi’nin bütçe dostu oyuncu telefonları bir hayli ilgi görüyor. Sırada Black Shark 5 serisi var. Telefonların bazı özellikleri şimdiden sızdırıldı.

Xiaomi oyuncu odaklı akıllı telefon pazarındaki etkisini her geçen gün daha artıyor. Özellikle Redmi markası altında tanıtılan Redmi K40 Gaming Edition bu segmentteki akıllı telefon fiyatlarını 300 dolar seviyene çekmiş durumda. Markanın fiyat tarafında biraz daha yukarıda konumlandırdığı Black Shark serisi de mevcut. Kaynaklar Redmi K50 serisinin ardından beşinci nesil Black Shark telefonlar hakkında da görüş bildirmeye başladı. Black Shark 5 serisi hakkında ilk bilgileri mobil dünyasının son dönemde bir numaralı bilgi kaynağı olan Digital Chat Station adlı hesap aktarıyor.

Black Shark 4S

Güvenilir kaynağa göre BlackShark 5 modeller, serinin önceki modellerine kıyasla daha güçlü bir işlemci, daha büyük bir pil ve en güncel yazılım sürümüne sahip olacaklar. Buradan BlackShark 5 serisine Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinin güç vereceğini söyleyebiliriz. Ancak bu işlemci sadece Pro modelde kullanılacak. Standart modelde ise Snapdragon 888 ya da Snapdragon 870’i göreceğiz.

Telefonda 4.600 mAh büyüklüğünde ve 100 watt hızlı şarj desteğine sahip bir pilin yer alacağı belirtiliyor. Android 12 tabanlı JOY UI arayüzüyle çıkış yapacak telefonun pro versiyonunda ise pil 5.000 mAh olacak. Öte yandan bu versiyonda hızlı şarj gücü 120 watt’a kadar çıkıyor. 6.8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip telefonda panel tarama hızı ise 144Hz olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu