Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Resmi Görüntüleri Karşınızda!

Xiaomi Mi Mix 4 resmi görüntüleri ilk kez sızdırıldı. Merak edilen akıllı telefonun kamera yapısı oldukça tanıdık geliyor.

10 Ağustos tarihinde tanıtımı gerçekleşecek Xiaomi Mi Mix 4 resmi görüntüler eşliğinde karşımıza çıktı. Ekran altı kamera teknolojisi sayesinde tam ekran deneyimini en iyi yansıtan telefonlardan biri olacak Mi Mix 4’ün merak edilen arka tasarımı da ortaya çıktı.

Mi Mix 4 için kısa süre önce yayınlanan bir haberde kamera tasarımının Mi 11 Ultra modeline benzeyeceğinden söz edildi. Bu gelişme doğru ve Mi Mix 4’ün kamera yapısı Mi 11 Ultra’ya oldukça benziyor. Arkadan bakıldığında iki model arasındaki temel fark ise Mi Mix 4’te arkada mini bir ekranın olmaması.

Görüntülerden anladığımız kadarıyla Mi Mix 4’te üçlü bir kamera paketi olacak. Ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde Samsung üretimi ISOCELL GN1s adlı sensörün yer alacağı gelen haberler arasında. Merak edilen husus ise etkili yakınlaştırma için periskop kameranın yer alıp almayacağı.

6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde AMOLED ekranın eşlik edeceği telefonda parmak izi tarayıcısı panel altına yerleştirilecek. İçerisinde 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıması beklenen telefonda 120 watt kablolu ve 80 watt kablosuz hızlı şarj desteği olacak.

Snapdragon 888 ya da 888 Plus işlemcisinden güç alacak telefona dair can sıkan gelişme ise, Mi Mix 4 için küresel çapta herhangi bir tanıtım etkinliğinin yapılmayacak olması. Hatta Mi Mix 4 hiçbir zaman Çin dışında satışa çıkmayabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu