Akıllı TelefonGenelOnePlus

OnePlus CEO’su OnePlus 6T ile ilgili Ali KOÇ gibi taraftarın arasına daldı!

Akıllı telefon pazarının şehir efsanesi haline gelen donanımı ekrandan parmak izi okuma sensörü Vivo X20 Plus UD ile hayatımıza gerçek anlamda girdi. Bir akıllı telefonun ekranından parmak izi okuma yapabilme teknolojinin de hangi noktaya geldiğinin en büyük göstergesi. Vivo‘dan sonra Huawei ve Oppo‘da bu yola girdi ve ürünlerini pazara sunmaya başladılar. Büyük üreticiler Apple ve Samsung ise sanki bu teknoloji yokmuş gibi davranmaya devam ediyorlar. Bir süredir haberlerini yaptığımız OnePlus 6T ise ekrandan parmak izi okuma sensörü ile gelecek bir diğer model. Vivo’nun kardeşi olan OnePlus’ın bu teknolojiye geçiş yapması hakkında konuşan OnePlus CEO‘su ve OnePlus kurucu ortağı Pete Lau telefonun ekrandan parmak izi okuma sensörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OnePlus CEO’su OnePlus 6T ile ilgili konuştu!

Pete Lau konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

OnePlus olarak ekrandan parmak izi okuma sensörü kullanmamız sonucunda kullanıcılarımızın çok sevdiği 3,5mm kulaklık girişinden vazgeçmek durumunda kaldık. Bu noktada Apple’ın da TicTac Engine motorunu koyduktan sonra 3,5mm kulaklık girişinden vazgeçmesini anlayabiliyoruz. Bunun maliyeti arttıracağı kesin ama ekrandan parmak izi okuma sensörünü kullanmaya başladığınızda kulaklık girişini de ek maliyetini de düşünmeyeceğinizin de garantisini verebilirim.

Pete Lau tepkileri hafifletmek için Ali Koç gibi taraftarın arasına dalarak bu açıklamaları yaptı ve 3,5mm kulaklık girişinden neden vazgeçtiklerini net bir biçimde dile getirdi. Fiyatı ile amiral gemisi katili olarak anılan OnePlus’ın da diğer üreticiler gibi sürekli ek özellikler ile fiyatını arttırması Pocophone gibi girişimlerin önünü daha da açacak diye düşünüyoruz…

LG V40 için lansman öncesi video yayınlandı! Daha soft, daha yumuşak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu