Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Nova 12 Serisi Görünmeye Başladı

Huawei, orta ve üst segmente damga vuracak Huawei Nova 12 serisini hazırlamaya başladı. İlk bilgilere göz atalım.

Huawei Nova serisinde ürün döngüsü tamamlanmak üzere. Nova 11 serisi geçen yıl nisan ayında çıkış yaptı. Yeni gelişmeler markanın Huawei Nova 12 serisi için sertifika başvurularını yaptığını gösteriyor. Şimdi Nova 12 serisine dair son gelişmeleri aktarabilir.

FIN-AL60a model numarasına sahip yeni bir Huawei telefonu, Çin MIIT sertifikasında ortaya çıktı. Telefon, model numarasına göre Huawei’nin Nova 12 akıllı telefon serisinin bir parçası olacak. Huawei öncelikle yaklaşan P70 serisine odaklanırken, yeni Nova serisi markayı orta segmentte temsil edecek.

Yeni FIN-AL60a modelinin MIIT listesi, akıllı telefonun yalnızca 4G ağ desteğine sahip olacağını ortaya koyuyor. Ancak bu model serideki Lite versiyon da olabilir. Bu telefonun serideki en ucuz model olması bekleniyor.

Huawei Nova 11i

Huawei Nova 12 Lite teknik özellikleri

Nova 12 Lite, 6,7 inç FHD+ OLED ekrana sahip olacak. 120Hz yenileme hızı sunacak olan bu ekran P3 renk gamını destekleyerek akıcı görseller ve renk doğruluğu sağlayacak. Telefonda ayrıca güvenlik için ekran içi parmak izi sensörü de bulunduracak.

Snapdragon 778G 4G işlemci biriminden güç alacak olan telefonun bellek seçenekleri 256GB veya 512GB olarak görünüyor. Telefon ayrıca kutudan HarmonyOS 4 ile çıkacak.

Kamera sistemine gelince, arkadaki 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve  makro kamera olacak. Ön tarafta ise 4K video ve ağır çekim özelliklerine sahip 60 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak. 66 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğündeki pil telefonun öne çıkan diğer özelliği olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu