Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate X3 Hakkında Bilgiler Gelmeye Başladı

Huawei’in bir sonraki katalanabilir telefonu için aralık ayı işaret ediliyor. Peki Huawei Mate X3 hangi özelliklere sahip olacak.

Huawei Mate X3 çalışmaları başlamış görünüyor. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da telefona dair önemli bilgilere yer verildi. Bu bilgiler arasında telefonun aralık ayında Çin’de piyasaya sürüleceği aktarılıyor. Ayrıca Mate X2 ile kıyaslandığında önemli bazı iyileştirmeler bizi bekliyor olacak.

Kaynağa göre Huawei, katlanabilir akıllı telefonu için aralık ayında Çin’de bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlikte katlanabilir telefon Mate X3’ün yanında FreeBuds 5‘in de duyurusu gerçekleşecek. Ancak kaynak kablosuz kulaklık hakkında herhangi bir bilgi paylaşmında bulunmuyor.

Huawei Mate Xs 2
Huawei Mate Xs 2

Huawei Mate X3 Neler Sunacak?

Sızıntıya göre Mate X3, öncül modeline kıyasla daha ince ve daha hafif olacak. Hatırlatalım, Xiaomi Mix Fold 2 açık vaziyette sadece 5.4mm’lik kalınlığıyla en ince katlanabilir telefon olmayı başarıyor. Mate X3 ayrıca daha iyi bir menteşe ile gelecek ve ekran kırışıklığı önemli ölçüde azaltılacak. Telefonun dışa mı içe mi katlanacağı konusu ise şu an için bilinmiyor. Huawei diğer rakiplerinden farklı olarak katlanabilir telefonlarında dışa katlanır bir tasarım sunuyor.

Mate X3,  4G ağları destekleyecek. Bu noktada işlemcisinin Snapdragon 8 Gen 1 4G olması bekleniyor. İşlemcinin yanında hızlı şarj, kamera ve ekran tarafında önemli iyileştirmelerin gerçekleşeceğini düşünüyoruz.

Öte yandan Huawei, katlanabilir akıllı telefondan önce eylül ayında Mate 50 serisini duyuracak. Eylül ayında gerçekleşecek etkinlikte üç yeni telefonun görücüye çıkacağı bildiriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu