Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S23 FE Cephesinde Beklenen Gelişme Yaşandı

Samsung Galaxy S23 FE modelini bekleyenlere nihayet iyi bir haber veriyor. Telefon için yazılım geliştirme süreci başladı.

Samsung’a en yakın kaynaklardan biri olarak gösterilen GalaxyClub.nl sitesinden yüreklere su serpen haber geldi. Samsung Galaxy S23 FE için yazılım geliştirme çalışmaları başladı. Bu gelişme, telefonun çıkışının yeni yılı bulacağı iddialardan hemen sonra yaşandı. Raporda belirtildiği gibi ürün yazılımı testinin başlatılması, telefonun yakın zamanda çıkış yapacağı anlamına gelmiyor. Buradaki olumlu gelişme Galaxy S23 FE’nin varlığını artık onaylayabiliyor olmamız. Samsung’un Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 için aylardır ürün yazılım geliştirme çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatalım.

Samsung, S23 FE’nin Avrupa sürümü olan SM-S711B model numarasına sahip bir cihaz için aygıt yazılımını test etmeye başladı. Site, telefonun ABD ve Güney Kore versiyonları için henüz herhangi bir ürün yazılım geliştirme çalışmasının başlamadığını aktarıyor.

Peki Galaxy S23 FE ne zaman çıkış yapacak. Kesin bir tarih vermek şu an için güç olsa da, yeni yıldan önce telefonun tanıtılacağına pek ihtimal verilmiyor.

Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE muhtemel özellikleri

Daha önceki raporlara göre Galaxy S23 FE, Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekran taşıyacak. Exynos 2200 işlemci biriminden güç alacak telefonun bellek seçeneklerinin 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde olması bekleniyor. Telefon beklendiği gibi kutudan Android 13 tabanlı One UI 5.1 sürümüyle çıkacak.

Galaxy S23 FE’nin arkasında OIS destekli 50 megapiksel üçlü kamera birimi yer alacak. 25 watt şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda IP68 sertifikası, stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı görmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu