Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Dünyanın En Güçlü Android Telefonları Açıklandı

Dünyanın en güçlü Android telefonları açıklandı. Xiaomi’nin oyuncu telefonu Black Shark 4 Pro bu ay da zirveyi kimseye kaptırmadı.

Aradan bir ay daha geçti ve AnTuTu dünyanın en güçlü Android telefonları listesini bir kez daha güncelledi. Geçen ay ile kıyaslandığında listede önemli bir değişiklik olmadığını görüyoruz.

1 – 31 Mayıs tarihleri arasında AnTuTu Benchmark V9 uygulamasına giriş yapan telefonlar içinden binden fazla ölçümüm ortalaması alınarak oluşturan listenin zirvesinde Xiaomi’nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 4 Pro yer alıyor. Üst üste dördüncü defa listenin bir numarasında yer alan telefon Snapdragon 888 yonga setinden güç alıyor.

849.822 puan alan akıllı telefonda bellek birimi 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB (UFS 3.1 + SSD disk dizi sistemi) bulunuyor. AnTuTu’ya göre SSD disk dizi sistemi, Black Shark 4 Pro’nun son derece hızlı okuma ve yazma işlemleri sunmasına ve dolayısıyla takdire şayan bir MEM performansı elde etmesine olanak tanıyor.

Çin pazarındaki telefonlara yönelik açıklanan listenin ikini sırasında bir başka oyuncu telefonu Nubia Red Magic 6 yer alıyor. Yine Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan telefon, mayıs ile kıyaslandığında Black Shark 4 Pro ile aradaki farkı açmış görünüyor. Yani telefonda bir miktar performans kaybı gözleniyor. Listenin devamına alt bölümden göz atabilirsiniz.

Dünyanın En Güçlü Android Telefonları

  1. Black Shark 4 Pro
  2. Nubia Red Magic 6 Pro
  3. OnePlus 9 Pro
  4. OPPO Find X3 Pro
  5. Vivo X60 Pro Plus
  6. iQOO 7
  7. OnePlus 9
  8. Realme GT 5G
  9. Asus ROG Phone 5
  10. Xiaomi Mi 11 Ultra

Son dönemde Snapdragon 888 işlemcili yeni bir amiral gemisi telefonun tanıtılmaması nedeniyle en güçlü telefonlar listesinin bir süre daha böyle kalması bekleniyor. Ancak ZTE Axon 30 Ultra, Nubia Red Magic 6R ve Nubia Z30 Pro gibi yeni üyeler performanslarını zorlayarak bir sonraki ay listeye dahil olabilirler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu