Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Yeni Bir Redmi K Serisi Geliyor! Redmi Oyuncu Telefonu

Redmi markasının yeni bir K serisi üzerinde çalıştığı sızdırıldı. Yeni Redmi oyuncu telefonu bütçe dostu olacak. Oyunculara müjde.

200 milyon adetten fazla satan Redmi serisi yeni üyelerini kapıyı açmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Birbirinden farklı telefon modelleri ile başarılı bir seri haline gelen Redmi serisi yine yeniliklerin peşinde. Bugün ortaya çıkan yeni sızıntı haberlerin de şirketin yeni bir Redmi K serisi üzerinde çalıştığı iddia edildi. Pek çok yeniliği karşımıza çıkaracak olan telefonlar arasında bir de bütçeli telefon modelinin yer alması bekleniyor. Uygun fiyatlı telefon modeli yakın da ortaya çıkabilir. Redmi oyuncu telefonu yakında gelebilir.

Covid-19 salgını tüm sektörleri etkilediği gibi telefon pazarını da ciddi ölçüde etkiledi. Şirketler online etkinlikler ile ürünlerini tanıtmaya devam ettiği şu günler de Xiaomi’de engele takıldı. Corona Virüsü nedeniyle büyümesi yavaşlayacak olan şirket yeni telefonlarını nasıl piyasaya sürecek bekleyip göreceğiz.

Redmi Oyuncu Telefonu
Redmi Oyuncu Telefonu

Yeni Bir Redmi K Serisi Sızdırıldı, Yeni Redmi  Oyuncu Telefonu Geliyor

Öncelikle bugün ortaya çıkan detayların birer sızıntı haberlerinden ibaret olduğunu belirtelim. İddialara göre yeni bir K serisi telefonlar geliyor ve bu telefonlar arasında bir de bütçe dostu telefon olacağı söyleniyor. İddialara göre K40 Game Enhanced Edition akıllı telefonun bütçe dostu karşımıza çıkacak. Markanın oyun odaklı ilk telefonu geçtiğimiz ay lansmana çıkarken önümüzdeki aylar da ise yeni bir oyuncu telefonun daha gelebileceği ifade edildi. Şirketin yeni K serisi telefon modelleri oyun odaklı olacak. Bu telefon serisi tamamen oyun oynama odaklı olarak hayata geçirilecek. Yeni seri MediaTek Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak. Yine iddialara göre ekran boyutu 6.67 inç olacak. 5.000mAh batarya ile oyuncuların imdadına yetişecek olan telefon serisi, 64MP’lik ana kameraya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu