Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 12.5 Güncellemesi Türkiye’de Satılan İki Model İçin Yayınlandı


MIUI 12.5 güncellemesi bu defa Redmi Note 8 Pro ve POCO F2 Pro için dağıtıma sunuldu. Telefonlar ülkemizde de satışta ve oldukça popüler.

MIUI 12.5 güncellemesi bu defa ülkemizde satışta olan iki telefon için yayınlandı. Redmi Note 8 Pro, şirketin uzun bir süre sonra MediaTek platformundan güç alan telefonu bugün itibariyle Çin’de MIUI 12.5 güncellemesini almaya başladı. Telefon, son güncelleme ile birlikte aynı zamanda Android 11 sürümüne de yükseltildi.

MIUI 12.5 Güncellemesi Note 8 Pro ve POCO F2 Pro İçin Yayında

Güncelleme kısa süreliğine pilot olarak ifade edilen test kullanıcılarda deneyimlenecek. Herhangi bir sorun yaşanmadığı takdir güncelleme Çin’deki tüm Redmi Note 8 Pro sahipleri tarafından indirilebilecek. Helio G90T işlemcisinden üç alan telefon iki yıl önce Android 9 Pie ve MIUI 10 sürümüyle çıkış yaptı. Redmi’nin en çok satan ve hala yoğun ilgi gören telefonu için güncellemenin küresel çapta yaygınlaşması için bir süre daha bekleyeceğiz. Yine Çin’deki süreç işleyecek ve dünya genelinde de güncelleme ilk olarak test kullanıcılarına sunulacak.

POCO F2 Pro

MIUI 12.5 sürümüne yükseltilen bir diğer telefon POCO F2 Pro oldu. Bu telefon için güncellemenin ülkemize de sunulması daha yakın görünüyor. Avrupa bölgesinde daha önce test edilen güncelleme artık V12.5.1.0.RJKEUXM sürüm numarasıyla daha fazla kullanıcı tarafından indirebiliyor. MIUI 12.5 güncellemesini muhtemelen temmuz ayında ülkemizdeki POCO F2 Pro kullanıcıları almaya başlayacak. Sabırsız kullanıcılar diledikleri takdirde Ayarlar menüsünden güncellemeyi sık sık sorgulatabilirler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu