Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P20 ve P20 Pro Çok Önemli Bir Güncelleme Yayınlandı

Huawei P20 ve P20 Pro üç yıl geçmesine rağmen güncelleme almayı sürdürüyor. Son güncelleme Huawei P20 serisine önemli gelişmeler sağlıyor.

2018 yılında piyasaya sürülen Huawei P20 ve P20 Pro kullanıcılarını sevindirmeyi sürdürüyor. Akıllı telefonlar için son olarak içerisinde önemli gelişmelerin yer aldığı yeni bir güncelleme başladı. Yeni yazılım güncellemesi, kullanıcı deneyimini ve cihazın kullanılabilirliğini artıran yeni uygulamaların yanı sıra bir dizi yeni özellik içeriyor.

Huawei P20 modeller için dağıtıma sunulan son güncelleme, akıllı telefon kullanıcıları tarafından beklenmeyen ve sürpriz bir konu olan Celia AI sesli asistanını getiriyor. Güncelleme ayrıca Huawei Book, Petal haritaları, Oyun Merkezi ve Link Now gibi önemli uygulamalar da içeriyor. Güncelleme tüm bunlara ek olarak sistem güvenliğini artırmak için Nisan 2021’de yayınlanan en son güvenlik yamalarını sisteme entegre ediyor.

Bu yeni eklemeler, Huawei P20 modellerin genel performansını ve kullanıcı deneyimini kesinlikle iyileştirecektir. Hemen şu hatırlatmayı da yapalım; güncelleme farklı pazarlarda kademeli olarak yayılıyor. Güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşması birkaç haftayı bulacaktır. EMUI 10.0.0.190 sürüm numarasına sahip olan ve 512MB büyüklüğünde olan güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Güncelleme ülkemizdeki bazı kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

Öte yandan P20 ve P20 Pro için HarmonyOS testleri devam ediyor. Huawei her iki telefon için HarmonyOS güncellemesini 2022’nin ilk yarısında kararlı bir biçimde yayına alacak. Huawei yakın zamanda sürpriz bir biçimde P20 serisi modellerde bellek ve depolama birimini artırmak isteyen kullanıcılar için yeni bir program duyurdu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu