AndroidBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Enco Buds 2 Başka Kulaklık Aratmayacak

Mobil devi OPPO, Enco Buds 2 kablosuz kulaklığını duyurmaya hazırlanıyor. Kablosuz kulaklık şimdiden ilgi noktası oldu. İşte detayları.

Aksesuar alanında büyük gelişmeler gösteren şirket, yeni bir kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre OPPO, Enco Buds 2 isimli yeni bir kablosuz kulaklığını piyasaya sürecek. Enco 2 serisine bağlı olacak bu kulaklığın özellikleri dikkat çekmeye başladı. Gelin detaylarına göz atalım.

OPPO Enco Buds 2 Neler Sunacak?

Geçtiğimiz günlerde OPPO, Enco X2 ve Enco Air 2 Pro isimli kablosuz kulaklıklarını tanıtmıştı. Şimdi ise şirket Enco Buds 2 modelini duyuracak. Tasarıma göz attığımızda kablosuz kulaklığın Apple AirPods Pro benzeri bir görünüme sahip olduğunu anlıyoruz. Kablosuz kulaklık siyah ve renk seçenekleriyle de parlıyor.

Teknik özellik kısmında ise kulaklık, oldukça geniş olan 10mm titanyum sürücülere sahip olacak. Böylece kulaklık, güçlü bas ve vokal aktarımı yapabilecek. Kulaklığın düşük gecikme moduna sahip de olacağı söyleniyor. Yapay zeka destekli çevresel gürültü engelleme sistemiyle birlikte kulaklık, arama esnasında çevre seslerini en aza indirecek.

OPPO Enco Buds 2

IPX4 su ve toz korumasıyla kulaklık, spor gibi aktivitelerde rahatlıkla kullanılabilecek. Kablosuz kulaklığın kutusuyla birlikte toplamda 28 saate varan dinleme süresi sunacak. 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik dinleme süresi elde edilebilecek.

Kablosuz kulaklığın Bluetooth 5.2 üzerinde işlem yapması bekleniyor. Enco Buds 2’nin uygun fiyatıyla piyasaya çıkması bekleniyor. Umarız ki bu uygun fiyatlı kulaklık ülkemize de uğrar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu