Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S22 Serisi için Çok Beklenen Haber Geldi!

Şirketin önümüzdeki yıldızı Samsung Galaxy S22 serisi üretimine ait sevindirici gelişmelerle gündemde. İşte gelişmenin detayları.

WinFuture’den gelen yeni bir rapor, Samsung Galaxy S22 modellerinin içindeki çeşitli devre kartlarına bağlanan esnek kabloların üretim hattından çıkarıldığını belirtiyor. Bu parçalar Galaxy S22 serisinin bütün cihazları için geçerli. Ayrıca serinin diğer parçalarının üretimine de başlandığı bilgilerde.

Tüm Galaxy S22 Modellerinin Parça Üretimine Nihayet Başlandı!

Lansman gecikmelerinden kaçınmak isteyen şirket, yaklaşmakta olan Galaxy S22 serisinde bulanacak bileşenlerin seri üretimine başladı. Hacimli üretim, rapora göre şu anda on binlerce birime ulaştı ancak bilgilere baktığımızda bazı kalite kontrol sorunlarıyla karşılaşıldığını gördük. Neyse ki sorunun seri üretimin ilerlemesini mahvedecek bir noktaya ulaşmadığını ve hata payı dahilinde olduğunu anladık.

Her üç Galaxy S22 üyesinin parçalarının paralel bir oluşum içinde olduğu da bildiriliyor. Böylece üretim cephesinde pek sıkıntı yaşamayacağız gibi gözüküyor.

Galaxy S22 Ultra kamera

Önceki raporlara göre de Samsung, Şubat 7 tarihinde lansmanla birlikte Galaxy S22 serisine ait ön siparişleri toplamaya başlayacak. Şirketin şu anda ihtiyaç duyduğu son şey, tüm Galaxy S22 modellerinin üretimini ertelemeye zorlayacak bir aksilik. Değerlendirirsek, ön sipariş tarihine bakıldığında Samsung’un şu anki üretim yaklaşımında ciddi ve dikkatli olduğu sonucuna varmamız güvenli.

Ayrıca tüm Galaxy S22 modellerinin Snapdragon 895 ve Exynos 2200 yonga seti varyantlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve tıpkı bir önceki olan model olan Galaxy S21 Ultra gibi Galaxy S22 Ultra da S-Pen desteği alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu