Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find N En Net Hali ile Karşımızda

OPPO’nun katlanabilir telefonu OPPO Find N en net görselleri ile karşımıza çıktı. Bu telefon katlanabilirlerin kaderini değiştirebilir.

Çinli teknoloji devi OPPO, OPPO Find N katlanabilir telefonunu 15 Aralık’ta tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinliğe sayılı günler kala şimdi de sızıntıları ile ünlü evleaks sayesinde telefonun basın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler, telefonun kavisli köşelere ve ön tarafında delikli bir kameraya sahip kavisli bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Katlanabilir bir telefon için çok fazla şık bir tasarıma sahip olan telefon Galaxy Fold’dan daha küçük görünüyor. Ancak boyutları henüz mevcut değil.

Görüntülerde ayrıca 50MP arka kamera (IMX766 sensör) ile birlikte iki kamera (16MP + 13MP) ve yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı görülüyor. Kamera çıkıntısı Find X3’tekine benziyor.

OPPO CPO’su Pete Lau, Weibo’da, telefonun sol tarafında bir delikli kamera (32MP) bulunan dahili katlanabilir ekranının bir görüntüsünü yayınladı ve kırışıklığı pek göremediğinizi söyledi. Bunu başarmak için şirketin çeşitli teknolojiler kullandığını ve 125 patent başvurusunda bulunduğunu da sözlerine ekledi. OPPO, menteşeyi çalışırken gösteren yeni bir tanıtım videosu yayınladı ve bunun bugün mevcut olan bir katlanabilir telefondaki en iyi menteşe ve ekran tasarımlarına sahip olduğunu söyledi.

Daha önceki söylentilere göre, telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 8 inç dahili katlanır ekrana ve 6.5 inç 60Hz harici ekrana sahip olduğu söyleniyor.

OPPO’nun şimdilik fiyat açısından nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Ancak katlanabilir telefonların kaderini değiştireceğini düşündüğümüz bu modelin 1.500 doların üzerinde satılması bekleniyor. Türkiye pazarına ne zaman uğrayacağı bilinmeyen Find N, şimdiye kadar gördüğümüz en iyi katlanabilir telefon olacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu