Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Narzo 50 Fiyat/Performans Kralı Olmaya Geliyor


Realme tutkunlarının beklediği Realme Narzo 50 fiyat/performans noktasında yüzleri güldürmeye geliyor. İşte tanıtım tarihi.

Çin’in yükselen yıldızı realme; Narzo 50A ve narzo 50i’nin geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürülmesinden sonra, narzo 50 serisinin 24 Şubat’ta tanıtılacağını onayladı. Yayınlanan teaser, diğer iki kamerayla birlikte bir nokta çentikli ekranı ve 50MP arka kamerayı onaylıyor. Ancak arka kamera tasarımı realme 8 Pro’ya benziyor. Ayrıca telefon yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak.

Şirket, önceki sürümdeki Helio G95’e kıyasla narzo 50’nin MediaTek Helio G96 yonga seti tarafından destekleneceğini onayladı. Yeni model, narzo 30’daki 90Hz ekrana kıyasla 120Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olduğundan, telefonda muhtemelen FHD+ çözünürlüğünde LCD ekran yer alacak.

Henüz başka bir özellik detayına sahip değiliz. Ancak son söylentilere dayanarak; 6.6 inç büyüklüğünde ekran, 4GB ve 6GB RAM seçenekleri ve 128GB depolama, 2MP derinlik ve 2MP makro kameraların yanı sıra 50MP ana kamera ile birlikte geleceğini söyleyebiliriz. Pil kapasitesi ise muhtemelen 5.000mAh olacak. Telefonda ayrıca 16 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera da bulunacak.

Realme Narzo 50

Türkiye pazarına farklı bir isim ile gelmesini beklediğimiz bu modelin fiyat/performans noktasında rakiplerinden bir tık daha iyi olması bekleniyor. İlk olarak Çin ve Hindistan pazarında satılacak olan bu telefonun Avrupa ve Türkiye pazarına ise ne zaman geleceği bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu