Akıllı TelefonGenelHonor

Honor İçinde Akü Kadar Pil Olan Bir Telefon Hazırlıyor

Yeni bir rapora göre Honor, Snapdragon 6 Gen 1 işlemcili ve 6.000 mAh pile sahip iddialı bir akıllı telefon hazırlıyor.

Honor, şubat ayı sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde amiral gemisi Magic 5 serisini duyuracağını onayladı. Seriye birde orta segment Magic 5 Lite eşlik edecek. Honor aynı etkinlikte ayrıca katlanabilir telefon Magic V’nin küresel duyurusu gerçekleşecek. Yeni bir rapora göre Honor’un önümüzdeki süreçte durmaya hiç niyeti olmayacak. Sızıntıya göre markanın gündeminde Snapdragon 6 Gen 1 işlemcili bir telefon var.

Honor Bir İlki Gerçekleştiriyor

Qualcomm, Eylül 2022’de Snapdragon 6 Gen 1 ve Snapdragon 4 Gen 1 mobil platformlarını tanıttı. iQOO Z6 Lite ve Redmi Note 12 5G modellerinde Snapdragon 4 Gen 1 yer alırken, Snapdragon 6 Gen 1 ise henüz bir telefonda kullanılmadı. Honor’un piyasaya süreceği bu telefon bir ilki gerçekleştireceğe benziyor.

Çinli kaynaklarca sızdırılan görsele bakılırsa telefon 6.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Kavisli OLED ekran ile donatılan telefonun kullanım süresi noktasında en iyilerden biri olması muhtemel. Honor’un yakında piyasaya süreceği iddia edilen telefona genellikle amiral gemisi modellerde gördüğümüz 12GB RAM + 256GB eşlik edecek. Telefonun hızlı şarj ve kamera yetenekleri hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak sızdırılan görsel telefonun Magic 5 Lite’ın Çin versiyonu olabileceğini gösteriyor.  Önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Magic 5 Lite’ın küresel versiyonuna ise Snapdragon 695 yonga seti güç verecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu