Android GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 ve S23 Plus Can Sıkan Bir Kamera Sorunu Yaşıyor

Galaxy S23 ve S23 Plus kullanıcıları fotoğraf çekimlerindeki garip bulanık alanlardan şikayet ediyor. Samsung’dan güncelleme geliyor…

Samsung Galaxy S23 serisinde yeni bir sorunla karşı karşıyayız. Telefon serisi ilk satışa sunulduğunda kimi kullanıcılar odaklanma sorununu gündemde taşıdı. Bu defa Galaxy S23 ve S23 Plus modellerinde yaşanan kamera bulanıklık sorunuyla karşı karşıyayız. Galaxy S23 serisinin standart modelleri geçen yıl ki modellerle aynı kamera kurulumuna sahip olduğunu hatırlatalım ve haberimizin detaylarına geçelim.

Kullanıcıların aktardığı fotoğraflara bakılırsa S23 ve S23+’daki 50 megapiksel arka kamera, tüm sahneyi odakta tutmakta sorun yaşıyor. Kullanıcılar, sahnenin merkezinin beklediğiniz gibi keskin ve odaklanmış göründüğünü, ancak fotoğrafların kenarlarda bulanık olduğunu bildiriyor. Sorun, Vietnam’da üretilen Galaxy S23 ve S23 Plus birimlerini etkiliyor gibi görünüyor.  Alt bölümde sorunu net bir şekilde ortaya koyan iki fotoğrafa göz atabilirsiniz.

Bu sorunu can sıkan bir hale getiren durum ise güncelleme ile düzelme ihtimalinin olmaması. Bazı kullanıcılar Galaxy S22’de de benzer bir sorun olduğunu ve bundan kurtulmanın tek yolunun telefonu servise göndermek olduğunu belirtiyor.

Öte yandan Samsung, Galaxy S23 serisi için kamera odaklı bir güncelleme hazırlıyor. Gelen bilgiler arasında gece modunda iyileştirmeler yapılacağı aktarılıyor. Ayrıca, deklanşör hızının artırılması bekleniyor. Samsung’un bu güncelleme ile birlikte performans tarafında da bir artış sağlayacağı bildiriliyor.

Peki siz S23 ya da S23 Plus modellerinden birini kullanıp benzer bir sorun yaşadınız mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu