Akıllı SaatAppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Yeni Apple Watch Zırhlandırılarak Geliyor!

Apple kendi eksikliklerini tartarken bir şeyler fark etmiş olacak ki Apple Watch Explorer Edition adıyla yeni bir saat tanıtmayı planlıyor.

Bilindiği üzere Apple, Macbook, AirPods ve iPhone haricinde bir de Apple Watch adı altında akıllı saatler üretiyor.  Böylece kendi ekosistemini kurmuş oluyor. Kaynaklarımıza göre, Casio G-Shock gibi korunaklı saatlerin bir benzerini üretme planlarına giren şirket, Apple Watch Explorer Edition adı ile yeni bir akıllı saat çıkarmayı düşünüyor.

Apple Watch Explorer Edition Diğer Apple Watch’lardan Nasıl Daha Farklı? 

Bildiğimiz üzere halihazırda piyasada Apple Watch ve Apple Watch SE adında iki adet güncel akıllı saati bulunan şirket bunları piyasadan kaldırmayı düşünmüyor. Aksine, bu iki modele ek olarak kauçuk kaplamalı ve daha korunaklı bir modeli daha piyasaya sürmek istiyor. Peki bu modelin diğer Apple Watch’lardan farkı ne?

Apple Watch Explorer Edition Tasarım

Aslında hiçbir farkı yok. Aynı nabız ölçer, aynı adım sayar ve aynı oksijen ölçme sensörü bulunuyor. Apple’ın bu saati yalnızca ekstrem sporlar ile ilgilenen kişilerin hayatını kolaylaştırmak için sunacağı varsayılıyor. Zira aynı sensörler ve aynı veri ölçümleri ile birlikte saatin tasarımının daha sağlam bir hale getirilmesi daha farklı yorumlanamazdı.

Apple vereceği bu kararla birlikte yeni bir adım atmak üzere. Kimi kitleler tarafından eleştirilen bu adımla birlikte piyasada güncel olarak 3 farklı Apple Watch modeli yer alacak. Yeni gelecek olan modelin ise Türkiye fiyatını merakle beklemekteyiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu