Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Watch 2 Akıllı Saatin Fiyatı Yüzleri Güldürecek

Sadece üç gün sonra tanıtılacak Redmi Watch 2 akıllı saatin fiyatı açığa çıktı. Redmi’nin yeni akıllı saati bedavadan biraz pahalı olacak.

Redmi, 28 Ekim tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte Redmi Note 11 serisini duyuracak. Seride Note 11, Note 11 Pro ve Note 11 Pro Plus şeklinde üç model yer alacak. Telefonlara dair son dönemde paylaşımlar arttı ve bizlerde tüm bu gelişmeleri anbean aktarıyoruz. Redmi’nin aynı etkinlikte duyuracağı bir diğer ürün ise Redmi Watch 2 olacak. Öncül modeline göre çok daha gelişmiş özellikler sergileyecek akıllı saatin son olarak fiyatı ortaya çıktı. Redmi’nin ikinci nesil akıllı saati beklendiği gibi bütçe dostu bir fiyattan satışa sunulacak.

Çin’in önde gelen perakendecilerin JD.com, Redmi Watch2 için ön alımlara başladı. Burada akıllı saatin fiyatı 399 yuan / 62 $ olarak görülüyor. Siyah, mavi ve beyaz renklerde çıkış yapacak saat bu fiyattan eminiz ki epey bir ilgi görecektir.

Redmi Watch2, öncülüyle kıyaslandığında daha iyi ekran / kasa oranı sunuyor. 1.6 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak saat için birçok renkte kordon seçeneği olacak.

 Qualcomm Wear 5100 işlemcili ilk giyilebilir cihaz olarak çıkış yapacak akıllı saat yine önceki modele göre daha fazla spor modu destekleyecek. AMOLED ekran sayesinde pil süresini önemli ölçüde artıracak akıllı saat beklendiği gibi kalp atış hızı ve kan oksijen ölçümlerini destekleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu