Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluRazerTeknoloji

Uygun Fiyatlı Konsol Kulaklığı Razer Kaira X Tanıtıldı

Razer, PC’den sonra konsol oyuncularını da yakalamak için kolları sıvadı. Uygun fiyatlı kulaklık Razer Kaira X resmi olarak tanıtıldı.

Razer, oyun konsolu çevre birimleri serisine birkaç yeni eklemenin eklendiğini duyurdu. Yeni eklemeler listesinde Xbox için Razer Kaira X ve PlayStation kulaklıkları için Kaira X, Xbox kontrolörlerinin hızlı şarjı için evrensel şarj istasyonu, Kaira Pro ve Wolverine V2 cihazlarının beyaz versiyonları yer alıyor.

Xbox ve PlayStation için Kaira X 50 mm Razer TriForce sürücülerini kullanıyor. Üreticiye göre, bu 50 mm sürücüler yüksek kaliteli oyun sesi salıyor. Kulaklıklar, arka plan gürültüsünü kesen bir kardioid alma düzenine sahip bir Razer HyperClear mikrofona sahip. Mikrofon, esnek bir bom üzerine monte edilmiş. 3,5 mm fiş kablosu çoğu konsol, bilgisayar ve mobil cihazla uyumluluk sağlıyor.

Evrensel hızlı şarj yuvası, Xbox Series X|S, Xbox One ve Xbox Elite Series denetleyicileriyle uyumlu olacak ve manyetik bir yerleştirme sistemi ile gelecek. Resmi Xbox kumandalarının renkleriyle eşleşen Karbon Siyahı, Şok Mavisi, Robot Beyazı, Darbe Kırmızısı ve Elektrik Voltu renkleri de olacak..

Xbox için Razer Kaira X’in fiyatı 60 dolar olarak belirlendi. Siyah beyaz varyantların satışları bugün başlıyor. Shock Blue, Pulse Red ve Electric Volt renk seçenekleri 14 Ekim’den itibaren ön siparişe sunulacak. PlayStation kulaklığı için Razer Kaira X’in fiyatı da 60 dolar olacak. Beyaz renkteki PlayStation’ın modeli de bugün satışa sunulacak.

Razer Kaira X

Xbox için Razer Hızlı Şarj İstasyonu da bugün satışa sunulacak ürünler arasında yer alıyor.. Karbon Siyahı, Robot Beyazı, Darbe Kırmızısı, Şok Mavisi, Elektrik Volt renk seçenekleri ile gelen bu istasyon 40 dolar fiyata sahip olacak.

Xbox için Razer Kaira’nın beyaz versiyonu 100 dolar, Xbox için Razer Kaira Pro 150 dolar ve Razer Wolverine V2 100 dolardan satılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu