Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 4 Ve Watch Active 4 Hakkında Yeni Sızıntılar Var!

Telefonları kadar saat modelleri ile de adından söz ettiren Samsung bugün de Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 sızıntıları ile gündeme geldi.

2021 yılında güncellemelere doymayan Güney Koreli Samsung yine yepyeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Katlanabilir akıllı telefon modelleri ile adından söz ettirmeyi planlayan şirket birbirinden güzel gelişmeler ile gündeme geliyor. Hem telefon hem de tablet modelleri ile haberlerimizden eksik olmayan şirket bugün de akıllı saatleri ile konuğumuz oldu. Şirket yakın da Galaxy Watch 4 ve Watch Active 4 olmak üzere iki farklı akıllı saat modelini karşımıza çıkaracak.

Apple Watch akıllı saatlerin en büyük rakibi olan Galaxy Watch akıllı saatler geçtiğimiz yıl güzel satışlara imza atmıştı. 2020 yılında satılan akıllı saatlerin yüz de 40’ını Apple Watch oluştururken, Galaxy Watch saatler yüzde 22’lik dilimi üstlenmişti. 2021’in ilk çeyreğini geride bıraktığımız şu günler de yeni Galaxy Watch akıllı saat serisi hakkında yeni bilgiler geldi.

Galaxy Watch 4
Galaxy Watch 4

Galaxy Watch 4 Ve Watch Active 4 Sızıntıları Geldi

İnternette yer alan bazı iddialara göre Samsung bir sonra ki akıllı saat serisinin boyutlarını değiştirmeyi planlıyor. Watch 4 serisinin mevcut boyutunu 41 mm ve 45 mm’den 42 mm ve 46 mm’ye çıkartılacağı iddia ediliyor. Söylentilere göre boyutu büyüyecek olan akıllı saatin pilinde de büyümeye gidilecek. Öte yandan boyutta küçültme de yapılabileceği ifade edilirken pillerin de küçülme ihtimalinin olduğu söyleniyor. Akıllı saatlerin özellikleri ve detayları henüz paylaşılmazken her geçen gün yeni sızıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Saatlerin model numaraları şöyle göründü:

  • Watch 4 (42 mm) SM-R880
  • Watch 4 (46 mm) SM-R890
  • Watch Active 4 (40 mm) SM-R860
  • Watch Active 4 (42 mm) SM-R870
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu