Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerSamsung

Galaxy M32 Prime Edition Dev Bataryası ile Geldi

Samsung’un yeni telefonu Galaxy M32 Prime Edition piyasaya sürüldü. Bu telefon 6.000 mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor.

Güney Korali Samsung’un yeni telefonu Galaxy M32 Prime Edition Hindistan’da satışa çıktı. Uygun fiyatlı telefonlar arasında yer alan bu modele gelin yakından bir göz atalım. Türkiye ihtimali de olan bu canavar segmentinin sınırlayını bakalım zorlayabiliyor mu?

140 odlarlık bu telefonda 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli AMOLED ekran yer alıyor. Cihazın kalbinde ise MediaTek’in sekiz çekirdekli yonga seti MediaTek Helio G80 yer alıyor. 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleri ile gelen telefon kamerası ile de çok iddialı.

Telefonun arkasında 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel, 2 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde dörtlü arka kamera kurulumu yer alıyor. Ön tarafta ise bizi 20 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerası karşılıyor.

Kutusundan One UI 4.1 tabanlı Android 12 ile çıkan bu telefon önümüzdeki yıl bir aksilik olmazsa Android 13 güncellemesini de alarak fiyat/performans noktasında rakiplerine büyük bir göz dağı verecek gibi görünüyor. Türkiye pazarına da gelmesini beklediğimiz telefon bakalım başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu