Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

realme V25 Orta Segmenti Karıştırmaya Gelecek


Şirketin yeni akıllı telefon serisi realme V25 gün yüzüne çıktı ve genel özellikleri hakkında bilgi sağladı. İşte telefonun detayları.

Mobil üreticisinin RMX3475 kod adlı akıllı telefonu realme V25, Çin’in TENAA sertifikasyon sürecinden geçerek ilk izlenimlerini ortaya çıkarmış oldu. Liste, akıllı telefonun özelliklerini de sağlayarak telefonun nasıl olacağına ilişkin bilgiler sundu.

realme V25 Teknik Özellikleri

Delikli tasarıma sahip olan akıllı telefon, 6.58 inç LCD panel ile geliyor. 1080 X 2412 piksel Full HD+ çözünürlük üreten ekranının yüksek yenileme hızı taşıyıp taşımadığı henüz belli değil.

Telefonun kamera kurulumuna baktığımızda rakibi OnePlus’a benzer bir tasarım ile karşılaşıyoruz. Son zamanlarda bu tarz kamera kurulumları yaygınlaşıyor ve şirketin modaya ayak uydurduğunu söyleyebiliriz. 64 Megapiksel birincil lens ve çift 2 Megapiksel lensten oluşan arka kamera sistemine 16 Megapiksel ön kamera eşlik ediyor.

realme V25

Donanım kısmında yer alan orta sınıf Snapdragon 6 serisi telefona güç verecek. 6/8GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama seçenekleri ile gelecek olan akıllı telefon, realme UI 3.0 tabanlı Android 12 tabanlı işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

5.000 mAh pil kapasitesi taşıyacak olan telefonun hızlı şarj detayları belli değil. Güç tuşunda bir parmak izi tarayıcı tutan akıllı telefonun genel tasarımı ise realme GT Neo 2’yi andırıyor. Cihaz, TENAA sertifikasından geçtiği için yakında lansmana çıkabilir ve tam özelliklerini öğrenebiliriz. Telefonun yeni gelişmelerini kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu