Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 12 Sesleri Duyulmaya Başlandı


Daha Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro’yu Türkiye’de göremeden Xiaomi Mi 12 haberler gelmeye başladı. Telefona dair ilk gelişmeleri aktarıyoruz.

Xiaomi yılın ikinci yarısında da durmayacak ve her kategoride agresif ürünler duyurmayı sürdürecek. Yakın zamanda aktardığımız bir haberde şirketin sadece 2021’in ikinci yarısı için on üç telefon hazırlığı içerisinde olduğunu belirttik. Tabii bunlar sadece bilinenler ve emin olun dahası da olacaktır. Xiaomi’nin yıl sonuna doğru tanıtacağı telefonlardan biri de Mi serisinin yeni üyesi Xiaomi Mi 12 olacak. Ürün döngüsü aralık ayında tamamlanan Mi serisi telefona Snapdargon 895 yonga seti güç verecek.

Xiaomi Mi 12 Hakkında İlk Bilgiler Geldi

Qualcomm geleneksel amiral üst segment işlemcini aralık ayında duyuruyor ve bu işlemciyi kullanan ilk üretici genel olarak Xiaomi oluyor. Bu sene bu durumun değişeceği ve Snapdragon 895 işlemcili ilk telefonun Lenovo cephesinden geleceği yönünde haberler olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi 11 Pro

Tekrar Mi 12 modeline dönecek olursak, Çinli MyDrivers sitesinin aktardıklarına göre telefon şirket içerisinde test edilmeye başlandı. Aralık ayında resmi tanıtımı gerçekleşecek telefonun 200 megapiksel ana kameraya sahip olması bekleniyor. Samsung’un mart ayında böyle bir sensör duyurduğunu hatırlatalım.

120Hz tarama hızına sahip OLED ekranın eşlik edeceği telefonda 120 watt kablolu hızlı şarj ve 80 watt kablosuz hızlı şarj özelliklerinin eşlik etmesi bekleniyor. Ekran altı kamera teknolojisi de yine telefonun öne çıkan özelliklerinden biri olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu