Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO 7 Ekran Özellikleri Netleşti! Oyuncu Telefonu Gibi; Ama Değil Gibi de

Vivo’nun iddialı alt markası iQOO, 11 Ocak tarihinde tanıtacağı “7” modelinin ekran detaylarını açıkladı; işte iQOO’nun yeni amiral gemisi!

Çin merkezli Vivo’nun başarılı alt markası iQOO, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde birtakım teknik özelliği ve tanıtım tarihi netleşen iQOO 7, bugün de ekran özellikleri ile haberlerimize konu oldu. Oldukça üst düzey bir donanımı beraberinde getiren ve tasarım tarafında da oldukça şık bir izlenim bırakan yeni amiral, Xioami Mi 11‘de de yer alan Snapdragon 888‘den güç alacak ve bu yongadan güç alan ilk telefonlardan biri olacak. 11 Ocak tarihinde Türkiye saati ile 14.30‘da tanıtılacak olan amiral, 7 Ocak tarihinde tanıtılacak realme V15’in ardından Snapdragon 888’den güç alan üçüncü telefon olacak.

iQOO 5 Pro ile tanıtılan 120W hızlı şarjı destekleyecek olan iQOO 7, 4.000 mAh kapasiteli bir pil ile kutudan çıkacak. Bu da 15 dakikada tam şarjı destekleyecek. Bunun dışında arka tarafta 48MP çözünürlükte ana kamerayla tanıtılması beklenen model, toplamda üç arka kamera sensörüne sahip olacak. LPPDR 5 RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojileriyle de üst düzey bir izlenim bırakan yeni amiral, ekranıyla göz dolduracak.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Monster Touch adında bir teknolojiyle tanıtılacak olan iQOO 7, basınca duyarlı bir telefon olacak. Yani ekran, siz oyun oynarken uyguladığınız kuvvete göre tepki verecek. Bunun dışında 120Hz tarama hızına sahip bir ekranı da beraberinde getirecek olan yeni iQOO, delikli bir yapıyı ve daha sağlam bir ekranı kullanıcılara sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu