Akıllı Telefon

iPhone 14 Pro Tasarımına Sahip Android Telefon: LeTV S1 Pro


Çin pazarının yerli telefon üreticilerinden olan LeTV, iPhone 14 Pro ile neredeyse aynı tasarıma sahip LeTV S1 Pro telefonunu piyasaya sürdü.

Günün erken saatlerde LeTV, Çin pazarında sessiz sedasız yeni akıllı telefonu olan LeTV S1 Pro’yu piyasaya sürdü. Giriş seviyesi 5G bağlantısına sahip olan telefonun haberlere konu olmasının sebebi ise cihazın tasarımının neredeyse iPhone 14 Pro ile aynı olması.

Çinli üretici bu cihaz ile ilgili teknik bilgileri resmi olarak açıklamadı ancak yeni S1 Pro modelini resmi olarak duyurdu. Bazı söylentilere göre cihazın Qualcomm Snapdragon 7 serisine rakip olabilecek performans sunan Huben T7510 işlemcisi ile güçlendirileceği söyleniyor. Küresel pazarda çok yaygın olmasa da Çin pazarının yerli üreticileri tarafından kullanılan Çin yapımı bir işlemcidir.

LetV S1 Pro

Ne yazık ki, şirket bu akıllı telefonla ilgili başka önemli ayrıntıları paylaşmadı. Ancak haberin başında da dediğimiz gibi telefonun en öne çıkan yönü şüphesiz tasarımıdır. iPhone benzeri tasarıma sahip olan LeTV Y1 Pro+’a benzer şekilde yeni S1 Pro modeli de iPhone 14 Pro serisine benzeyen bir görünüme sahip. Cihazın arka tarafında bulunan üç kameralı modülün de iPhone modelleri ile neredeyse aynı iken cihazın ön tarafında da iPhone 14 serisindeki gibi Dinamik Ada benzeri bir delik bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: iPhone 13 Pro’nun Çin Klonu: LeTV Y2 Pro

Cihazın ön tarafında bulunan kamera bölümünün iPhone’da ki gibi işlevsellik sunup sunmadığı henüz bilinmiyor. LeTV S1 Pro, Çin pazarında 1000 Yuan (~145 Dolar, ~2722 Türk Lirası) fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Şimdiye kadar sahip olunan tüm bilgiler bunlar, cihazın iPhone 14 Pro klonu bir telefon olarak sunulmasını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu