Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 canlı yayın izleme linki! Gelin birlikte izleyelim

Bugün resmi olarak tanıtılacak Find X2 ve X2 Pro ile birlikte OPPOWatch ile de tanışacağız. Şimdi gelin birlikte lansmannı canlı izleyelim…

OPPO yeni nesil amiral gemisi Find X2 tanıtımına kısa süre içinde başlayacak. Türkiye saati ile 12:30’da başlayacak olan lansmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. OPPO Youtube kanalından yapılacak yayın ile birlikte yeni nesil OPPO Find X2 ile tanışacağız Bildiğiniz üzere Find X2 Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında tanıtılacaktı ama Koronavirüs sebebi ile etkinliğin ertelenmesi ile Find X2 ile tanışmamız da bugüne kaldı.

Bir süredir haberlerini yaptığımız Find X2 iki farklı model ile gelecek. Find X2 ve Find X2 Pro modelleri  karşımıza çıkarken Çinli üretici bu etkinlik kapsamında yeni nesil Watch ile de bizleri tanıştıracak.

Türkiye pazarında da satılacak olan yeni nesil Find X2 bizlere ne sunacak bunu birazdan net bir şekilde öğreneceğiz ama dünyada ilkler ile de karşılaşacağız. Kamera tarafında üçlü bir kamera kullanılacak ve OPPO burada yeni nesil bir periskop lens bizlere sunacak.

Fiyatların ne olacağını hep birlikte göreceğiz. İlk çıkan fiyatlara göre 12GB RAM ve 512GB Hafızalı model için 1244 dolar gibi bir fiyat ortaya çıkmıştı. Bakalım OPPO yeni telefonunu hangi fiyattan satışa sunacak? Türkiye pazarında ek vergiler ve artan döviz kurları sonrasında fiyatlar hangi seviyeye geclecek?

Sonunda merakla  beklediğimiz OPPO  FindX2 tanıtıldı ve fiyatı da açıklandı.

Oppo Find X2,  985 dolar yani (5.996 TL) Fiyat etiketiyle tanıtıldı. Ancak ülkemiz de vergiler dahil ne kadar fiyatla satılacağı hakkında henüz resmi bir bilgi yok. Bekleyip görelim

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu