Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

Çıkartma hastalarına müjde! “Bundan sonra Whatsapp çıkartmaları…”

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni beta sürümüyle resmen “Hareketli çıkartma” devrini başlatıyor!

Hemen hemen herkesin çıkartma hastası tanıdıkları, arkadaşları vardır. Bu “arkadaşlar”, WhatsApp üzerinden gerçekleştirilen mesajlaşmalar sırasında durum ile alakalı olarak birçok çıkartma göndberir. Bu da oldukça hoş gözükür. Tabi, siz de çıkartma ile karşılık vermediğiniz sürece. Eğer bir çıkartmaya  başka bir çıkartma ile cevap verirseniz; konuşma sonsuza kadar çıkartmalar üzerinden devam edecektir. Evet biraz abartıyoruz; ancak cidden çıkartmalara bağımlı insanlar ile konuşma sırasında çıkartma kullanırsanız, uzun soluklu “çıkartma savaşlarına” tanık olabiliyorsunuz. Ve anlaşılan o ki; WhatsApp’ın yeni güncellemesi, hareketli çıkartmalara ev sahipliği yapacak. Yani bundan sonra çıkartma hastaları, hareketli çıkartmalarla WhatsApp’ı ele geçirecek.

WhatsApp Beta‘nın yeni sürümü ile hem iOS‘a, hemde Android‘e gelen animasyonlu çıkartmalar; eğlenceli olan çıkartma gönderme işine daha farklı bir boyut kazandıracak. Aslında uzun bir süre önce Facebook ve Messenger‘da bizlerle buluşan bu hareketli, bir diğer deyişle animasyonlu çıkartmalar, uygulama içerisinde stock olarak bizlere sunulacak. Stock çıkartmalara ek olarak 3. parti paketler ile de eklenebilecek.

Eğer sizde bu özelliği kullanmak isterseniz uygulama mağazanızdan WhatsApp Beta’ya kayıt olabilir veya özelliğin stabil WhatsApp‘a gelmesini bekleyebilirsiniz. Aynı zamanda WhatsApp Beta‘yı APK olarak kurup şansınızı deneyebilirsiniz. Tamamen size kalmış bir durum.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu