Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Watch S100 Yeni Detaylarıyla Gündemde Parladı

Uygun fiyatlı akıllı saat serisi realme Watch S100, yeni detayları ile gündemde yerini aldı. İşte akıllı saatin son gelişmeleri.

S serisi altında bir realme akıllı saat görmeyeli gerçekten de çok uzun zaman olmuştu. Serideki en son modeller, Aralık 2020’de piyasaya sürülen realme Watch S ve realme watch S Pro modelleriydi. Şimdi ise güvenilir kaynaktan gelen yeni raporlar, yakında yeni bir S serisi akıllı saatin geleceğini ve bu akıllı saatin isminin realme Watch S100 olacağını ortaya koydu. Gelin saatin detaylarını inceleyelim.

realme Watch S100 Renk Detayları ile Ortaya Çıktı

Akıllı saat S serisine bağlı olduğu için dairesel bir kadranla gelecek. Şu an için akıllı saatin herhangi bir özelliği veya tasarım detayı henüz yok. Akıllı saat güvenilir bir kaynak tarafından ortaya çıkarıldığı için sertifika sitelerinde yakın bir tarih içerisinde görülmesi bekleniyor.

realme Watch S100

Siyah renk seçeneği ile gelmesi beklenen akıllı saatin uygun fiyatıyla piyasaya çıkış yapması bekleniyor. Ek olarak, akıllı saatin lansman tarihlerinin yakın olduğu belirtildi.

Şirketin en son piyasaya sürdüğü akıllı saatler arasında yer alan realme Watch T1 ise 1.3 inç dokunmatik ve AMOLED bir ekran ile gelmişti. Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan akıllı saat, kalp atış hızı izleme gibi olağan özellikler getirmişti. Ayrıca 5 ATM su dayanıklılığı olan cihaz, 50’den fazla saat yüzünü de destekliyor. Watch S100’ün ise nasıl özelliklere sahip olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu