Güncel Teknoloji HaberleriLenovoTabletTeknoloji

Lenovo Tab M8 (3. Nesil) Özellikleri Google Play Console’da Göründü


Bugün Google Play Console’da Lenovo Tab M8 (3. Nesil) teknik özellikleri göründü. TB-8506F model numarası ile görünen tablet kısa süre içinde satışa çıkacak.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce M8’in son sürümlerini tanıtan firma cihazları güncel donanımlarla donatarak tekrar satışa sunacak. Bir süre önce Geekbench listesinde yer alan bilgiye göre model numarası TB-7306F olan M7 modeli piyasa sürüleceği bilgisi gelmişti. Google Play Console’da yer alan bilgiye göre Lenovo Tab M8 (3. Nesil) teknik özellikleri belli oldu.

Lenovo Tab M8 (3. Nesil) Teknik Özellikler Nasıl Olacak

Google Play Console’da MediaTek MT8768A yonga seti ile görünen tabletin Geekbench listesinde ise MediaTek MT8768WT olarak görünüyor. Yonga seti ile ilgili farklı bir beklentide MediaTek Helio P22T gelebileceği tahmin ediliyor. Cihazın ekranı 800 × 1280 piksel çözünürlüğe sahip. 8 inç ekran ile gelmesi beklenen tablette 3GB RAM bulunuyor. Yine Geekbench listesine göre 4GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelecek tabletin lansman tarihine kadar yonga seti ve RAM belirsizliğinin netleşeceğini tahmin ediyoruz.

Lenovo Tab M8

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle özellikle uzaktan eğitim ve evden çalışma nedeniyle tabletlere olan ilgi artmış durumda. Firmanın 2020 yılı içinde başarılı bir tablet satışı gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz, zira firma 2020’nin 4. çeyreğinde yaklaşık 5,6 milyon tablet satışı gerçekleştirdi. Firma tablet sektöründe % 8,6 pazar payı elde etmiş durumda. Firmanın yeni ürünleri ile bu başarısını sürdüreceğini tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu