Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Band 6 Satışa Çıkıyor! Xiaomi Mi Band 6’ya Ciddi Rakip

Huawei’in yeni akıllı bileklik çözümü satışa çıkıyor. Mi Band 6’ya ciddi rakip olacak Huawei Band 6 ‘nın fiyatı ve özelliklerine göz atıyoruz.

Huawei Band 6 akıllı bilekliğe ait görüntülerin Weibo’da yayınlanmasının ardından resmi açıklama geldi. Band 6’nın teknik özellikleri sıralandı ve artık fiyatını da biliyoruz. Xiaomi’nin kısa süre önce duyurduğu Mi Band 6’ya ciddi rakip olacak Huawei Band6 4 Nisan tarihi itibariyle ilk olarak Malezya’da satışa çıkacak. Şirket ilk gün satışına özel bir de indirim uygulayacak.

Huawei Band 6 Özellikleri ve Fiyatı

Band 6’nın küresel versiyonu Çin sürümünden farklı olarak siyah, amber ve orman yeşili renklerine sahip olacak. 50 $ fiyat etiketi taşıyacak akıllı bileklik, 1.47 inç büyüklüğünde 194 × 368 piksel çözünürlüklü renkli dokunmatik AMOLED ekrana sahip.

Görüntüleme alanı önceki modele göre %148 artırıldığını belirten Huawei, akıllı bilekliğin kenarına bir de fiziksel buton atıyor. 43 × 25.4 × 10.99mm ebatlarında olan Band 6, kordonlar olmadığında sadece 18 gram ağırlığında. Kordon demişken, bunlar silikon kauçuktan oluşuyor.

Akıllı bileklik, HUAWEI TruSeen 4.0 24 saatlik kalp atış hızı izleme, HUAWEI TruSleep 2.0 uyku izleme ve HUAWEI TruRelax ile stres izleme, Kan Oksijen ölçümü içinse SpO2 sensörüne sahip.

Band 6’da bunlara ek olarak 96 egzersiz modunu, Kadınlar için Adet döngüsü takibi (iOS’ta desteklenmez), kişisel asistan, aramalar için bildirimler, mesajlar, müziği kontrol etme (iOS’ta değil), telefon kamerasıyla fotoğraf çekmeyi (yalnızca EMUI 8.1+ cihazlarda) ve daha fazlasını görüyoruz.

Akıllı telefonlara Bluetooth 5.0 bağlantısıyla etkileşime geçen bileklik, 50 metreye kadar su direnci sağlayabiliyor. 2 haftalık pil ömrüne sahip olan Band 6, sadece 5 dakika şarj edildiğinde ise 2 günlük kullanım sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu