Güncel Teknoloji HaberleriİnternetMobirollerTeknoloji

Anonymous Rezil Oldu! Rus Hackerlar Çetin Ceviz Çıktı!


Rusya’ya savaş açan Anonymous, Rus hackerlar karşısında tökezledi. Anonymous’un sitesi Rus hackerlar tartından çökertildi.

Rusya – Ukranya savaşı siber ortama taşınmaya devam ediyor. Dünyanın en ünlü hacker grubu Anonymous bu süreçte Rusya’ya savaş açtığını ve Rusya menşeli sitelere siber saldırı düzenleyeceğini açıklamıştı. Rusya’nın önemli sitelerini kısa süreliğine hackleyen Anonymous’a bugün karşı hamle geldi. Hem de ne gelme.

Killnet grubundan Rus bilgisayar korsanları, Anonymous’un web sitesini kapatanların kendileri olduğunu belirten bir video mesajı yayınladı. Bu video mesajı, internetin Rus bankalarına ve diğer yapılara yönelik siber saldırılar hakkında sahte bilgilerle dolu olduğunu, ancak bunun Rusya halkına herhangi bir zarar getirmediğini söylüyor.

Rus hackerlar yayınladıkları mesajda; “Anonymous korsanları, sitenizi tekrar çalışır duruma getirin. Ülkemize yönelik tehditlerinizin arka planında çok acınası görünüyor.” ifadelerini kullandı.

Kısa süre önce Rus hükümetine karşı bir siber savaş ilan eden Anonymous’un sitelerinin çok fazla trafik nedeniyle kapalı olduğunu belirtelim. İki hacker grubu arasındaki bu savaş internete zarar verecek gibi görünüyor. Her iki tarafın da bu konuda elinin güçlü olduğunu belirtelim. Özellikle hack ve siber saldırı konusunda Rusya’nın inanılmaz bir gücü bulunuyor.

Savaş bitmediği sürece bu iki hacker grubu arasındaki savaş da devam edecek. Bakalım kazanan taraf kim olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu