AsusDizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

ASUS, Zenbook 17 Fold Katlanabilir Tableti ile Herkesi Şaşırttı!

Bilgisayar üretim şirketlerinden ASUS, yeni Zenbook 17 Fold katlanabilir tablet bilgisayarı ile dikkatleri üstüne çekti. İşte detayları.

CES 2022 etkinliği sırasında pek çok bilgisayar üreticisi yeni ürünlerini tanıttı ve ASUS, Zenbook 17 Fold katlanabilir ekranlı tablet bilgisayarı ile etkinlikte ilgileri topladı. Ayrıca ZenBook 14 OLED laptopunu da sektöre sundu. Gelin bu iki cihaza bir göz atalım.

ASUS, Zenbook 17 Fold ve Zenbook 14 OLED ile Kategorilerini Genişletti

Katlanabilir OLED ekranı ile dikkat çeken 17 Fold, 2560×1920 piksel QHD ekran çözünürlüğü, %100 DCI-P3 renk gamı, 0,2 ms tepki süresi ve 90Hz yenileme hızı sunuyor. 17.3 inç OLED ekranının sahip olduğu Dolby Vision desteği, görsel deneyimi üst düzeylere taşıyor.Cihazın katlanması ve klavyenin alt bölümüne yerleştirilmesi ile tablet, Full HD ekran çözünürlüğüne sahip 12,5 inçlik bir dizüstü bilgisayar olarak etkin bir şekilde kullanılabiliyor. Windows işletim sistemine sahip olan ürün, üretkenliği de üst düzeye çıkarıyor.

ASUS Zenbook 17 Fold

Oldukça dikkat çeken bu katlanabilir teknolojisi ürünü hem tablet hem de bir dizüstü bilgisayar yapıyor. Cihaza güç veren işlemci açıklanmadı ancak entegre grafiklere sahip “en yeni Intel CPU” tarafından desteklendiğini -muhtemelen 12. nesil Intel Alder Lake işlemcili- söyledi. Kurulumda ise cihaz 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD sunuyor.

14 OLED dizüstü bilgisayar modeline geldiğimizde ise 2880×1800 piksel ekran çözünürlüğü, %100 DCI-P3 renk gamı, 90 Hz yenileme hızı ve 0,2 ms tepki hızı sunan 14 inç OLED ekran ile karşılaşıyoruz. Intel ve AMD işlemci seçenekleri ile birlikte laptop, 1 TB’a kadar PCIe depolama ile geliyor. Ayrıca bilgisayar Flip modelinde olduğu için katlanabiliyor ve bir tablet gibi deneyim sunabiliyor.

ASUS Zenbook 17 Fold

Ürünlerin fiyatları henüz açıklanmadı ancak mayıs ayında raflarda yer alacağını biliyoruz. Cihazlar ülkemize giriş yaparsa sizleri bilgilendireceğiz ve yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu