Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

Giriş seviyesi LG W11 Google Play Console’da görüldü!!!

LG’nin giriş segmentinde yer alacak olan telefonu W11, bazı özellikleriyle birlikte Google Play Console’da görüldü.

Güney Koreli teknoloji devi LG, son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda çift ekranlı Wing modeli ile pazara giriş yapan dev üretici, şimdi de bütçe dostu telefonu LG W11 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Neo11LM model numarası ile gelen W11, Googe Play Console sitesinin raporlarına göre  MediaTek Helio P22  yonga setinden güç alacak. Buna aynı zamanda 3GB RAM’de eşlik edecek. Oyunlar için pek umut verici şeyler söyleyemeyiz ancak, cihazın günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla giderebileceğini belirtebiliriz.

LG-W11

Yazılım hakkında konuşursak LG W11Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Tasarım olarak ise cihazın, ince uzun bir yapıya sahip olması bekleniyor. Diğer özelliklerden konuşacak olursak LG bu telefonda, 1600 × 720 piksel çözünürlüğe sahip HD Plus bir ekrana yer verecek. Aynı zamanda bu ekran, günümüz modası damla çentiğe sahip olacak.

Kamera özellikleri hakkında şu an için net bir bilgi verilmiyor. Ancak söylentilere göre W11‘de 13 megapiksellik tekli bir kameraya yer verilmesi bekleniyor. Ön tarafta da 8 megapiksellik bir selfie kamerası bulunabilir.

Son olarak FCC sertifikası sitesinden de geçen bu  telefon, 3.900 mAh’lik bir pil ile donatılacak. Bu da bir günü rahatlıkla çıkarabileceğiniz anlamına geliyor.

Şu anda W11 hakkında tüm bildiklerimiz bu kadar. Ancak giriş segmentinde yer alması beklenen bu telefonun, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu