Genel

OnePlus Snapdragon 8 Gen 2 İşlemcili Bir Telefon Duyurmaya Hazırlanıyor

Yeni bir rapora göre OnePlus Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alan telefonu bu yıl bitmeden piyasaya sürecek. Detaylara göz atalım.

OnePlus bu yıl iki amiral gemisi telefon duyurusu gerçekleştirdi. Biri yılın ilk çeyreğinde tanıtılan OnePlus 10 Pro, diğer ise yakın zamanda görücüye çıkan OnePlus 10T. Yeni bir sızıntıya bakılırsa OnePlus 2022 yılı bitmeden Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili premium bir telefon daha duyurmayı planlıyor. Digital Chat Station adlı güvenilir hesaptan aktarılan son gelişmelere göz atalım.

OnePlus Snapdragon 8 Gen 2 İşlemcili Telefon Hazırlığında

OnePlus’ın yıl sonunda Snapdragon 8 Gen 2 tabanlı bir akıllı telefon çıkaracağını iddiası konuşulmaya başlandı. Şirketin ürün yol haritasına göz atıldığında yeni nesil işlemcili üst segment telefon genellikle yılın ilk çeyreğinde tanıtılıyor. Xiaomi, Lenovo ve realme gibi bazı markaların Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili telefonlar için aceleci davrandıklarını biliyoruz. Görünüşe bakılırsa OnePlus bu rekabetin gerisinde kalmak istemiyor. Sözü edilen telefonun kasım ya da aralık ayında tanıtılması muhtemel görünüyor; zira Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kasım ortasında duyuracak.

Öte yandan kaynak telefonu isimlendirmese de bunun OnePlus 11 Pro olduğu tahmin ediliyor. OnePlus’ın yeni nesil telefonda bu defa kamera noktasında daha agresif olacağı gelen bilgiler arasında. Yine yakın zamanlı bir raporda OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonunda 1 inç büyüklüğünde sensör kullanacağı iddia edildi. OnePlus 11 Pro’nun ayrıca markanın periskop kameralı ilk telefonu olması bekleniyor.

OnePlus Nord Watch Nihayet Sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu