Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Beklenen Sızıntı Gerçekleşti! Xiaomi 11T Pro Karşınızda


Sadece iki hafta uzağımızda olan Xiaomi 11T Pro sonunda kendisini gösterdi. Amiral gemisi katili telefonun özellikleri de netlik kazandı.

Amiral gemisi katili telefonlar sahne almak üzere. İlk olarak Samsung Galaxy S21 FE modelini karşımıza çıkacak. Sonrasında ise sahneye Xiaomi 11T serisi çıkacak. Çinli teknoloji devinin 15 Eylül tarihinde resmileştireceği seride Xiaomi 11T Pro sonunda kendisini gösterdi.

Görüntüleri sızdıran kaynak birkaç hafta önce telefonun temel özelliklerini paylaşan kişiyle aynı. Telefonun arkası fırçalanmış metal bir yapıya sahip gibi görünse de Xiaomi 11T serisinde arka yüzey camla kaplı olacak.

Xiaomi 11T Pro‘nun üç arka kamerası olduğu görülüyor ve hepsi LED flaş ve lazer odak modülü ile birlikte aynı kamera modülü üzerinde bulunuyor. Kamera muhafazasındaki ifade ana kameranın 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğunu doğruluyor.

Xiaomi 11T serisinde OLED ekrana geçiş yapıyor, fakat buna rağmen parmak izi tarayıcısı ekran altı yerine güç butonunun altına yerleştiriliyor. Xiaomi 11T Pro’nun Full HD + çözünürlüğündeki OLED ekranı 120Hz tarama hızına sahip olacak. Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak telefonda dikkat çeken bir diğer özellik ise 120 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil olacak.

Son olarak telefonun fiyatından söz edecek olursak, modeline göre fiyatın 570 ila 660 $ arasında olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu