GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Nokia BH-805 Kablosuz Kulaklık Tanıtıldı

Nokia ürün yelpazesine yeni bi kablosuz kulaklık çözümü dahil etti. Nokia BH-805 ismiyle çıkış yapan kulaklık bakalım neler sunuyor?

Nokia BH-805Nokia‘nın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip ilk kulak içi kulaklığı oldu ve ticari sınıf işitme koruyucularıyla uyumludur. BH-805 kulak içi kulaklıklar, ortamdaki gürültüyü 25 desibele kadar yok edebiliyor. ANC’nin yanı sıra gerektiğinde çevrenizi dinlemek için etkinleştirebileceğiniz bir Ambiyans /Ortam Modu özelliği de bulunuyor.

Kulaklıklar, 13 mm grafen sürücülerden güç alıyor. Kulaklıkların yan tarafıyla dokunmatik kontroller gerçekleştirilebiliyor. Yine ön tarafta LED göstergesi alta ise mikrofon yer alıyor.

Her kulaklık, ANC açık durumdayken dört saate kadar, kapalı durumda ise beş saate kadar oynatma süresi sağlayabilen 45 mAh büyüklüğünde pil içeriyor.  Şarj kutusu, çalışma süresini 20 saate kadar uzatabilen 400 mAh pil taşımakta. Şarj kutusunun üzerinde pil durumunu gösteren dörtlü LED ışıkları bulunuyor. USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilen kutunun üzerinde sıfırlama düğmesi de unutulmamış.

Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan kablosuz kulaklıklarda ter ve suya karşı koruma sağlamak için IPX5 sertifikası da mevcut. Kulaklıklarda ayrıca Google Asisten işlevi bulunmakta.

Nokia, kulaklıkları, şarj kutusunu, üç farklı boyutta (küçük, orta ve büyük) kulak uçlarını, bir USB Type-C kablosunu ve hızlı başlangıç ​​kılavuzunu %100 geri dönüştürülebilir kağıttan yapılmış bir kutuda gönderiyor. Kömür ve kutup denizi renklerinde çıkış yapan kulaklık 100 € fiyat etiketi taşırken ilk olarak Avusturya, Almanya ve İsviçre’de satışa sunulacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu