Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriMeizu

Meizu 20 ve Meizu 20 Pro İçin Resmi Açıklama Geldi

Meizu hayranlarının beklediği açıklama nihayet geldi. Meizu 20 ve Meizu 20 Pro modellerinin varlığı resmi olarak doğrulandı.

Meizu cephesinden gelecek olan amiral gemisi telefonların akıbeti nihayet netlik kazandı. Markanın uzun bir süredir Meizu 19 serisini duyuracağı iddia edildi. Fakat şirket bu seriyi es geçecek ve bunun için de önemli bir gerekçesi var. 2023’te Meizu 20. yıl dönümünü kutlayacak ve Meizu 20 ve Meizu 20 Pro’nun piyasaya sürülmesi bununla aynı zamana denk gelecek şekilde ayarlandı. Şirket, cihazların halihazırda aktif olarak test edildiğini ve ardından seri üretime geçileceğini söyledi. Yeni telefonların bahar aylarında tanıtılması bekleniyor.

Meizu 20 ve 20 Pro Neler Sunacak?

Meizu 20 serisinin Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Markanın yayınladığı posterde telefonun ekranına vurgu yapılırken, her iki modelde ekranların kavisli bir yapıda olması bekleniyor. 120Hz tarama hızını destekleyecek bu ekranların her iki modelde Quad HD+ çözünürlüğüne olacağı gelen bilgiler arasında.

Yine yakın zamanlı bir rapora göre Meizu 20’de 80 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.700 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. OIS destekli üçlü arka kamera, stereo hoparlör, ekran altı parmak izi tarayıcısı ve Android 13 telefonların olmazsa olmazları olacak.

Otomobil üreticisi Geely tarafından satın alındıktan sonra Meizu’nun ürün stratejisinde nasıl bir değişiklik olacağını bizlerde merakla bekleniyor. En çok da Meizu 20’nin Çin dışında satışa çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu