Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

Tasarımsal aynılık budur! İşte karşınızda LG V60 ThinQ

Bugün bir anda LG V60 ThinQ arka kapak görseli sızdırıldı. Bu görsel bize daha önceden sızdırılan LG G9 ThinQ tasarımını hatırlattı…

Güney Koreli LG Electronics mobil tarafta halen istediği noktada değil. Bunun sebebi ise ortada dururken LG, yine “LG’liğine” devam ediyor ve daha önceden sızan LG G9 ThinQ benzeri yapıya sahip LG V60 ThinQ ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aslına bakarsanız son dönemde birçok üretici birbirine benzeyen telefonlar üretiyor. Samsung’un geliştirdiği Infinty-O ekran yapısına sahip birçok telefon karşımıza çıktı. OPPO, Honor, Huawei ve Xiaomi bu ekran yapısına sahip telefonları pazara bir bir sunuyor.

LG’nin de kendi telefonlarına benzer bir yapı ile karşımıza çıktığını görüyoruz. Yatay olarak 4 kameranın sığacağı bir delik ile gelecek olan yeni V60 ThinQ Snapdragon 865 yonga seti ile gelecek. Böylece LG’nin 5G pazarındaki yeni amiral gemisi de belli oluyor.

Telefon ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor ama önde duran siyah kapağın hemen altında da gri renkli bir kapak daha duruyor. LG, farklı renk seçenekleri yerine siyah ve gri ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. LG CES2020 ile birlikte birçok yenilik ve ürünü bizlere göstermeyi başardı. Mobil hariç bütün organizasyonlarında hatta otomobil pazarında bile kar elde eden LG‘nin telefon tarafındaki başarısızlığı 2020 yılında da devam edecek gibi görünüyor.

Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu