Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord 2’nin Patlamasıyla İlgili Resmi Açıklama Geldi


Geçtiğimiz gün bir anda alev alıp kömüre dönen OnePlus Nord 2 hakkında şirketten resmi açıklama geldi. Şirkete göre kullanıcı hatası…

31 Temmuz’da Hintli bir kullanıcı Twitter hesabından beş gün önce satın aldığı OnePlus Nord 2 akıllı telefonun patladığına dair görüntüler paylaştı. Kısa süre içerisinde gündem olan olay karşısında OnePlus Destek birimi hemen inceleme başlattı.

OnePlus birkaç gün süren incelemenin ardından patlamanın dış etken kaynaklı olduğunu açıkladı. Şirket ayrıca patlamanın herhangi bir üretim veya ürün sorunundan kaynaklanmadığını tespit ettiklerini söyledi.

Öte yanda OnePlus ürünlerinin kapsamlı kalite ve güvenlik testlerinden geçtiğini garanti ediyor ve bu nedenle kullanıcıların endişelenmesine gerek olmadığını belirtiyor.

Alt bölümde OnePlus’ın resmi açıklamasına göz atabilirsiniz:

En büyük önceliğimiz müşterilerimizin sağlığı ve güvenliğidir. Bu olayı duyduktan hemen sonra ilgili kullanıcıya ulaştık ve kapsamlı bir şirket içi soruşturma başlattık. Sonuçlar, bu cihazdaki hasarın, herhangi bir üretim veya ürün sorunu nedeniyle değil, dış etkenleri içeren münferit bir olaydan kaynaklandığını göstermektedir. Ancak, bu kullanıcıyla yakın temas halindeyiz ve endişelerini gidermek ve refahını sağlamak için desteğimizi sunduk.

Müşterilerimize, ürünlerimizin endüstri lideri standartlara uygun olduklarından ve kullanımlarının güvenli kaldığından emin olmak için çeşitli basınç ve darbe testleri de dahil olmak üzere kapsamlı kalite ve güvenlik testlerinden geçtiğinden emin olmalarını istiyoruz.

Temennimiz patlamanın bir pil sorunundan kaynaklanmaması yönünde. Bakalım önümüzdeki süreçte başka patlamalar yaşanacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu