Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (2a) Modelinin Merak Edilen Fiyatı Sızdırıldı

Son dönemin merak edilen telefonlarından biri olan Nothing Phone (2a) bu defa fiyatı ile gündemde. Telefonun Avrupa fiyatı sızdırıldı.


Son raporlara bakılırsa Nothing markası yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Markanın yaklaşan telefonu iddiya göre Nothing Phone (2a) ismiyle çıkış yapacak. Bu yıl tanıtılan Nothing Phone’nin aksine yeni model tamamiyle orta segmentte konumlandırılacak. Yeni bir gelişmeya bakılırsa Nothing Phone (2a) modelinin fiyatı ortaya çıktı. Fiyatı sızdıran kaynak, telefonun bellek ve renk seçeneklerini de gözler önüne seriyor.

İşte Nothing Phone (2a) Modelinin Fiyatı

Ünlü bilgi kaynaklarından Roland Quandt tarafından X’te (eski adıyla Twitter) paylaşılan son bilgiye göre telefonun 8GB + 128GB ve 12GB + 256GB RAM ve depolama yapılandırmalarıyla gelecek. Beyaz veya Siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan telefonun başlangıç fiyatı ise 400 € olacak.

Sızıntılara ve söylentilere bakılırsa Nothing Phone (2a) yepyeni bir tasarıma sahip olacak. Telefonun arkasında yatay olarak konumlandırılmış çift kamera sensörlerini barındıran dairesel bir modülüne yer verilecek. Kamera adası Glyph LED ışık şeritleriyle çevrili olacak.

6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ 120Hz AMOLED ekranla ile gelecek olan telefonun arkasında 50 megapiksel çift kamera sensörü yer alacak. Telefonun merak edilen işlemci biriminde ise MediaTek Dimensity 7200’ü göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu