Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarTeknoloji

Play Store yeni sürümü yayınlandı! Hemen indir


Google’ın Android işletim sistemi resmi uygulama mağazası Play Store’u geliştirme çalışmaları devam ediyor. Uygulama mağazası için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Güncelleme ile birlikte Play Store yeni sürümü 8.0.27’ye taşındı. Güncelleme sonrası Play Store’da gözle görülür bir yenilik göze çarpmasa da, Google’ın güncelleme ile birlikte uygulama altyapısında iyileştirmeler sağladığı bildiriliyor.

Google Play Store yeni sürümü yayınlandı

Bir süredir olduğu gibi Google Play Store’un yeni APK dosyasını sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Otomatik sistem güncellemesini beklemeden dilerseniz 8.0.27 numaralı sürüme ait Play Store’u yükleyebilirsiniz.

Play Store yeni sürümü
Play Store yeni sürümü

“Play Store> Ayarlar> Play Store sürümü” yolunu izleyerek mağazanın sürüm numarasına göz atabilirsiniz. Uygulamanın daha önceki sürümlerinden birine sahipseniz mevcut güncellemeyi indirmenizi öneriyoruz.

Alt bölümdeki link aracılığıyla Play Store 8.0.28 numaralı sürüme ait APK dosyasını indirip kurabilirsiniz.  Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

GOOGLE PLAY STORE V8.0.28.APK İNDİR

Android O sürümü ile gelecek 12 çarpıcı yenilik

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu