Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO ön kamerayı neden sol üst köşeye yerleştirdi? işte cevabı.

OPPO Global pazarlama ve başkan yardımcısı Brian Shen OPPO Find X2 modelinde ön kamera neden sol üstte olacağını açıkladı. Bakın nedenmiş?

Bu yıl Mobil Dünya Kongresinin iptali nedeniyle OPPO yetkilileri yeni amiral gemisi Find X2‘nin basın konferansının Mart ayına ertelediğini doğruladı. Tanıtım tarihi yaklaştıkça cihaza ait daha fazla sızıntılar ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde Find X2‘nin kamerasının sol üst köşede ve delikli bir tasarımla geleceğine dair söylentiler aldık. Bugünde OPPO başkan yardımcısı Brian Shen bugün weibo’da  kameranın neden sol üst köşede olduğunu açıkladı. Başkan cihazdan bahsetmedi ancak herkes bunun Find X2 olduğunu biliyor.

Sol üst köşeye koyma sebebimiz, tüm tasarım ve kullanıcı arayüzü koordinasyonuna dayanmaktadır. Öte yandan, oyun oynarken sol elle kullanıldığında, kullanıcıyı tam bir resimle bırakmak için sol alt köşeyi mümkün olduğunca kaplayacağını düşünüyoruz.

– Brian Shen

Son zamanlarda tanınmış bir blogcu OPPO Find X2 serisinin yalnız gelmeyeceğini söyledi. Bloger, dijital sohbet istasyonu Weibo’dan yaptığı açıklamada OPPO‘nun tek model üretim stratejisini değiştireceğini ve Find X2 ile beraber çoklu üretime geçeceğini söyledi.

Ayrıca Çinli şirket Find X2‘ye ek olarak Pro sürümünde beraberinde tanıtacak ve bir ilki gerçekleştirecek. Hatta bazı söylentilere göre Pro sürümü normal sürüme kıyasla periskop süper telefoto lens ile gelecek. Mühendislik harikası cihazın 60X kadar dijtal zoom‘u desteklediğini genel kamera performansının  Reno 10x zoom versiyonundan daha iyi olduğunu söylüyor.

Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak, daha önce aldığımız haberlere göre, yeni OPPO Find X2 , 6.5 inç tam delikli ekran tasarımı ile gelecek.  Ayrıca 120Hz ekran yenileme hızı ve 2K çözünürlük destekleyecek.  1200nit parlaklığa kadar, % 100 DCI-P3 renk gamı sayesinde gün ışığında bile ekranı net şekilde görebileceksiniz.

OPPO Bul X2
OPPO Bul X2

Cihazlar Qualcomm’un yeni yonga seti  Snapdragon 865 mobil platformu ile beraber gelecek ve gücünüze güç katacak. Ayrıca OPPO bununla beraber ilk 5G’li modelini de tanıtarak bir ilki daha gerçekleştirmiş olacak.  Kamera özelliklerinden bahsedecek olursak, cihazlar Sony’nin 48 megapiksel görüntü sensörünü ve dünyanın ilk tüm piksel çok yönlü odaklama teknolojisini kullanacak .Buna ek olarak, OPPO başkan yardımcısı Shen Yiren daha önce Find X2′nin süper flaş şarjını destekleyeceğini açıkladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu