Güncel Teknoloji Haberleri

Bitcoin ve Alt Coin Dijital Paralar Düşmeye Devam Ediyor!


Bitcoin ve alt Coin sana para birimlerinde düşüş sürüyor. Bitcoin 43 bin doların altına gerilerken diğer para birimleri bundan etkileniyor.

Sanal para birimleri ilgili ilgisiz herkesin dilinde. Şu sıralar en kolay para kazanma ya da kaybetme mecralarından biri olan sanal para sektöründe Elon Musk rüzgarı esiyor. Tesla CEO’su tek bir tweet’i ile Bitcoin’in %18 değer kaybetmesini sağlayabildi. Geride bıraktığımız hafta içerisinde 46 bin dolar seviyesine gerilen Bitcoin ve diğer alt coin para birimlerinde düşüş sürüyor.

Bitcoin ve Alt Coin Dijital Paralar Düşüşte

Dünyanın en ünlü kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı hızla düşmeye devam ediyor. Bu yazı yazıldığı sırada Bitcoin, üç ayın en düşük seviyesi olan 43.000 $ ‘ın altına gerilemiş durumdaydı.

Bitcoin’in düşüşü, geçen hafta Tesla CEO’su Elon Musk‘ın kripto para birimi konusundaki duruşunu değiştirmesiyle başladı. Tesla, elektrikli arabaları için ödeme olarak bundan sonra Bitcoin’i kabul etmeyeceklerini bildirdi. Buna gerekçe olarak da para biriminin çevresel etkileri gösterildi.

Etherium fiyatı 3250 dolara, yani bir ay önceki seviyesine geriledi. BNB (500 $), Dogecoin (0.47 $), Bitcoin Cash (1.000 $) gibi diğer kripto para birimlerinde de fiyat düşüşleri söz konusu.

Piyasanın ne zaman tersi istikamete döneceğini kestirmek güç, fakat tüm dijital para birimlerinde ani düşüşler genelde kripto yatırımcıları için iyi bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Tabii ki bu ifademiz yatırım tavsiyesi değildir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu