Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Ultra İkonik Leica Logosu ile Gelecek


Xiaomi’nin yeni canavarı Xiaomi 12 Ultra, Leica logosu ile gelecek. Telefonda Leica markasına dikkat çekilecek. İşte detaylar.

Xiaomi ile Lecia işbirliği sonucunda ortaya çıkacak olan Xiaomi 12 Ultra merakla bekleniyor. Bu telefonda yer alacak olan Leica imzalı lensler ve yazılımlar ile telefonun DxOMark testinden en iyi kameraya sahip telefon unvanını eline alması bekleniyor. Yaz aylarında tanıtılacak olan telefon hakkında bugün bir yeni bildi daha geldi. Bu işbirliği telefonda net bir şekilde vurgulanacak.

Leica’nın ikonik kırmızı logosu telefonun tam arkasında yer alacak. Buna örnek olarak, sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station, geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Leica Leitz Phone 1 modelinin görüntülerini yayınladı. Aşağıda yer alan görselde bulunan Leica logosunun aynısı Xiaomi’nin yeni canavarında da yer alacak.

Xiaomi 12 Ultra
Xiaomi 12 Ultra’da Leica logosu yer alabilir

Digital Chat Station ayrıca, Xiaomi 12 Ultra’nın arka panelinin siyah deri veya beyaz seramikten yapılacağını belirtiyor. Bu telefon cildin dokunuşa hoş bir dokuya sahip olacak. Bizleri ultra premium bir telefon bekliyor diyebiliriz. Xiaomi 12 Ultra’nın yanlarda kavisli bir OLED ekran, yeni bir görüntü işleme teknolojisi ve hızlı şarj desteği alması bekleniyor.

Xiaomi Mix Fold’da piyasaya sürülen sıvı lens, Xiaomi 12 Ultra için daha da geliştirildi ve makro ve ultra geniş açılı lensleri entegre edilecek. Kamera ve donanım tarafında rakipsiz olacak olan telefon muhtemelen Türkiye pazarına gelmeyecek. 1.000 Euro bandını aşmasını beklediğimiz Ultra modelde ya Snapdragon 8 Gen 1 yada Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti kullanılacak. RAM tarafında ise 12 GB RAM ve 16 GB RAM seçeneklerini bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu