Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberleri

vivo Y03 Yakında Geliyor

vivo Y03 modeli için sertifikasyon süreçleri sürüyor. Süreç içerisinde cihazın bazı teknik özellikleri de açığa çıktı.

vivo’nun bütçe dostu akıllı telefon kategorisine yeni giren modeli vivo Y03 piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Cihaz yakın zamanda Bluetooth SIG sertifikasını aldı.

Şimdi akıllı telefon, Singapur’un IMDA (Infocomm Media Development Authority) ve CQC’den (Çin Kalite Sertifikasyon Merkezi) sertifika aldı. Bu gelişmeler, Y03’ün birçok pazarda lansmanının yaklaştığını kuvvetle gösteriyor.

IMDA listesi V2332 model numarasını doğruluyor ve telefonun standart Bluetooth ve WiFi özelliklerine sahip olacağını ortaya koyuyor.

CQC sertifikası ise 15W şarj desteğine destek verdiğini ortaya koyuyor. Bu sertifikalar vivo Y03’ün hem Çin pazarında hem de dünya çapında yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

Diğer özellikler resmi olarak açıklanmamış olsa da Bluetooth SIG sertifikası, telefonun bağlantı için Bluetooth 5.0 kullanacağını öne sürüyor. Bunun dışında cihazla ilgili detaylar kıt kalıyor.

vivo Y03, 2022’de piyasaya sürülen Y02’nin yerini alacak. Günlük kullanım için standart özelliklere sahip giriş seviyesi bir telefon. HD+ çözünürlüğe sahip 6,51 inç IPS LCD panel ile birlikte geliyor.

Cihaza güç veren işlemci ise MediaTek Helio P22 ve grafik birimi tarafında PowerVR GE8320’ye sahip. 3 GB’a kadar RAM ve 32 GB depolama alanına sahip. Kamera kurulumunda selfie’ler ve görüntülü görüşmeler için arkada 8 MP lens ve ön tarafta 5 MP sensöre sahip.

10W şarjı destekleyen 5000mAh bataryaya sahip olan cihazı şarj etmek için bir mikro USB bağlantı noktası var. vivo’nun yakında çıkacak olan Y03 akıllı telefonuyla bu alanda gelişeceğini umuyoruz.

Daha fazla bilgi gün yüzüne çıktıkça vivo’nun en yeni uygun fiyatlı akıllı telefon modelinin ayrıntılarına göz atacağımızdan emin olabilirsiniz.

Vivo V30 Pro Bir Adım Uzağımızda, İşte Özellikler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu