Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyatı sızdı! Mobil dünyası sallanacak

Xiaomi Mi Mix 3 deyim yerindeyse mobil dünyasını sallayacak. Xiaomi’nin önümüzdeki ay duyuracağı (yakın zamanlı bir rapor 15 Eylül tarihini işaret ediyor) amiral gemi telefonun başlıca özellikleri ve fiyat bilgisini ortaya çıkaran bir sızıntı gerçekleşti.

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri

Resmi siteden elde edilen sızıntının ekran görüntüsü hemen alınırken, bu sayede artık Mi Mix 3’ün başlıca özelliklerini ve fiyatını biliyoruz. Telefona 2K çözünürlüklü AMOLED ekran eşlik edecek. Bu ekranın Samsung üretimi olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak Mi Mix 3’te ayrıca 20 megapiksel  ön kamere yer alacak. Önceki sızıntılara göre bu kamera Vivo Nex modellerde oluğu gibi açılır şekilde karşımıza çıkacak.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3

Kablosuz şarj desteği ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının da yer alacağı model 3.699 yuan (yaklaşık 570$) fiyat etiketi taşıyacak.

Xiaomi, Mi Mix 2s’te 5.99 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran kullandı. Alt çerçevenin ortadan kalkacak olması nedeniyle Mi Mix 3’te ekranın biraz büyümesi muhtemel. Ayrıca yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran, devam modelde daha iyi bir ekran deneyimi yaşatacak.

Mi Mix 3’ün standart ve seramik kasa modelleri olacak. Her modelde bellek farklılıklarına göre 4 seçenek sunulacak. 570$’lık fiyatın telefonun 6GB RAM / 128GB depolama seçenek için olduğu tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu