Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPlayStationTeknoloji

En çok satan PS4 oyunu bakın hangisi oldu!


Mevcut neslin ömrünü tamamlamasına yakın en çok satan PS4 oyunu belli oldu. Sony cephesinde yüzler fazlasıyla gülüyor. Bu bir rekor!

Sony, geçtiğimiz günlerde PlayStation 5‘in duyurusunu yapması ile bu neslin artık sonuna gelindiğinin sinyallerini vermişti. Ancak hala taş gibi konsol olan PS4, son oyunları ile oyuncuları adeta büyülemişti. Özellikle son çıkan The Last of Us Part II, oyun dünyasında bir devrim yaratmıştı. TLoU Part II’nin çıkmasından sonra ise en çok satan PS4 oyunu açıklandı.

Sony cephesinden yapılan açıklamaya göre The Last of Us Part II sadece bakın sadece ilk 3 günde 4 milyondan fazla satmayı başarmış. Koronavirüse rağmen bu satış rakamının bu kadar yüksek olması ise herkesi şaşırttı. PlayStation 4’ün en çok satan oyunları arasında yine aynı sürede Marvel’s Spider-Man 3.3 milyon ve çıktığı yıl yılın oyunu olan God of War (2018) ise 3.1 milyon adet satabilmişti. Kaldı ki o zamanlar böyle bir salgın durumu söz konusu değildi.

Oyun dünyasını ikiye bölen The Last of Us Part II, özellikle PlayStation 4 sahiplerinin mutlaka ama mutlaka oynaması gereken bir oyun olmuş diyebiliriz. Grafikleri, animasyonları ve konusu ile The Last of Us markasına yakışır bir iş çıkaran Naughty Dog‘u da buradan tebrik ederiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu