AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerSosyal MedyaTeknolojiWhatsApp

Çapkınlar için WhatsApp güncellendi! Hadi iyisiniz gençler!

Son dönemde güvenlik tarafında yaşana gelişmelerden sonra birçok kişinin özellikle akıllı telefonlarındaki verilerin korunması ile ilgili ciddi endişeler duyduğuna şahit oluyoruz. Hayatımızın her anında yanında olan ve en büyük dostumuz haline gelen cep telefonsuz 1 gün geçirebildiğinizi düşünebiliyor musunuz? Sizin gibi biz de düşünemiyoruz ve bundan dolayı da bu verilerin güvenliği için üçüncü parti yazılımcıların da harekete geçtiğiniz görüyoruz. WhatsApp yüz tanıma özelliği iOS platformu için hayata geçti ve bir süredir istenen bu özellik WhatsApp uygulamasına eklendi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

WhatsApp yüz tanıma özelliği  iOS için başladı!

iOS platformu için yapılan bu güncelleme ile birlikte FaceID yüz tanıma ve TouchID WhatsApp’ın ilk açılışında gerekli olan bir parametre konumuna geldi. Birçok kişinin bu özelliğin Android ekosisteminde olup olmayacağını merak ettiğini düşünüyoruz ama bu özellik Android’in bizlere genel olarak sunduğu bir özellik. Dilerseniz, güvenlik seçeneğinden hangi programın yüz tanıma ile açılması gerektiğinin seçimini kendini yapabiliyorsunuz.

Örneğin biz şu anda Casper Via G3 kullanıyoruz ve bu özelliği rahatlıkla parmak izi yönetimi seçeneğinden yapabiliyoruz. Ahh iOS kullanıcıları, ahhhh!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu