Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriInstagramMobiroller

Instagram Hikayeler için beklenen özellik geliyor


Instagram Hikayeler için beklenen bir özellik daha kullanıma sunuluyor. Facebook‘un sahip olduğu Instagram, son güncelleme ile yeniden tasarlanmış bir kamera, yeni çıkartmalar, Keşfet sekmesinde değişim ve daha fazlasını sahip oldu. Yeni bir gelişme Instagram’ın Hikayeler için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını gösteriyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Instagram Hikayeler için bağlantı linki oluşturulabilecek

Twitter’da paylaşılan bir görüntüye göre Instagram’da artık hikayelerin bağlantı linki paylaşılabilecek. Instagram’ın Hikayelerdeki  yeni düzenleme ile ‘Yeni Bağlantı’ ve ‘Bağlantıyı Kopyala’ gibi iki yeni seçeneği test ettiği görülüyor.

Kullanıcılar Instagram Hikayelerini şimdiye kadar yalnızca Instagram’daki arkadaşları ile paylaşabilirdi. Yaklaşan ‘Paylaşım Bağlantısı’ özelliği sayesinde, kullanıcılar Hikayelerine ait linki Instagram’da olmayan diğer kullanıcılarla da paylaşabilecekler. Ek olarak, kullanıcılar Instagram Hikayelerinin oluşturulmuş linkini kopyalayıp Instagram dışında da mesela WhatsApp ya da Facebook durumlarında paylaşabilecekler.

‘Bağlantı Paylaş’ özelliği şu an sınırlı sayıda kullanıcı tarafından test ediliyor. Gelişmenin çok geçmeden tüm kullanıcılara açılacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu