Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei 200 milyon sattı! Peki ya Honor? Sezar’ın hakkını verin!

Huawei bugün yaptığı bir açıklama ile 200 milyon adet satış rakamını geçtiğini duyurdu. Bizde bunun haberini siz değerli okuyucularımız ile paylaştık. Peki Huawei bu başarıyı nasıl yakaladı? Bu sorunun cevabı için uzun süre konuşabiliriz ama Huawei‘nin bizim ortaya çıkardığımız Huawei P8 sinyalizasyon sorunu sonra Türkiye’de satışı durdurması büyük bir karardı. Daha sonra Leica ile yapılan iş ortaklığı ve markanın kullanımı “Huawei çok iyi fotoğraf çeker” algısının oluşmasını sağladı. Özellikle GSM Operatörlerine verdiği reklam ve prim desteği ise markanın bu günlere gelmesine sebep oldu. Huawei 200 milyon sattı haberlerini her yerde okuyabilirsiniz ama kimse “Honor markası ne kadar sattı” diye sormaz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei 200 milyon
Huawei 200 milyon

Huawei 200 milyon satarken Honor ne yaptı!

Bildiğiniz üzere Huawei’nin alt markası Honor ülkemiz pazarına çok hızlı girdi. Honor‘ın başına getirilen ve daha sonra da şirketten ayrılan hanımefendi markayı iyi yönetemese de A101 ile yapılan ortaklık Honor markasının ülkemiz pazarında mahalleye inmesini sağladı. Bu Çin pazarında da böyle Honor markasına önem veren Huawei CEO‘su “Honor bizden ayrılmayacak” açıklamasında bulunsa da Honor markasının Huawei cirosundan ayrılmamasının en büyük sebebi bizce bu 200 milyon sattık nidalarının atılabilmesi!

Çinli kaynaklar Huawei ve Honor markasının ayrılması gibi bir durum karşısında Huawei’nin satışlarının Çin pazarında Oppo ve Vivo‘nun altına düşebileceğini belirtiyorlar. Biz buradan Huawei Türkiye’ye soruyoruz; sahi Honor markası kaç adet sattı?

Beklenen açıklama geldi! Ve Huawei satış rekoru kırdı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu